ROVÉRT Kft.
Rovar és rágcsáló irtás

Rólunk

Vállalkozásunk 1990-ben történt megalakulása óta folyamatosan vesz részt a magyarországi földi meleg ködös szúnyoggyérítési, növényvédelmi, terménygázosítási munkákban és egyéb kártevőirtásban. Kezdettől fogva arra törekedtünk, hogy korszerű technológiákkal és kiváló szerformákkal álljunk megrendelőink szolgálatára.

Tevékenységünk az új módszerek és technológiák figyelembe vételével, a korszerű hatóanyagok alkalmazásával a WHO előírásainak és ajánlásainak, valamint az EU szigorú elvárásainak mindenben megfelelnek.
A Rovért Kft. kártevő-mentesítő ágazatának minden dolgozója egészségügyi gázmester, járványügyi és növényvédelmi szakember, így megfelelő tapasztalattal, gyakorlattal és szakmai ismeretekkel tudjuk elvégezni a meleg-, illetve hidegködös szúnyoggyérítési és növényvédelmi munkák kivitelezését.

Teljes körű szakmai garanciát vállalunk az engedélyezett készítmények felhasználásáért, a hatályos dózisok és technológiák betartásáért, valamint az előírt géptípusok és ULV-s berendezéseink használatáért. Amennyiben a védekezés hatékonysága a - mi hibánkból- nem éri el a kívánt hatékonyságot, akkor a szükséges területen és mértékben díjmentes pótirtást végzünk.

Az általunk alkalmazott irtószerek melegvérűekre veszélytelenek. Az Országos Epidemiológiai Központ (OEK) által előírt biztonsági követelményeket szigorúan betartjuk, ennek megfelelően a környezetvédelmi előírásoknak feltétel nélkül eleget teszünk.

A Rovért Kft. a földi szúnyoggyérítések, terménygázosítások, növényvédelem és egyéb kártevőirtások teljes körű lebonyolítását elvégzi. Az engedélyeket beszerzi, a vegyszerek beszerzését, tárolását és szállítását maga végzi.
A kártevő-mentesítések kivitelezésénél a Rovért Kft. technikai felszereltsége, szakértelme garanciát biztosít az Országos Epidemiológiai Központ által előírt szakmai normatívák betartása.

Megrendelő részére további biztosítékot jelenthet, hogy társaságunk gázmesterei a Magyar Egészségügyi Gázmesterek Egyesületének regisztrált tagjai. Egyikőjük az egyesület elnöki pozícióját tölti be.